Meie turvatöötaja pidas kinni roolis olnud joobes mehe

Meie tubli töötaja Priidik Sepp pidas ja hoidis kuni politsei tulekuni kinni Luunja vallas, Veibri külas, Tartumaal 1,86 promillise joobega autoroolis olnud mehe.

Autoga rahulikult ringi patrullides, märkas Priidik Sepp tahavaatepeeglist kummaliselt käituvat ja suurel kiirusel lähenevat sõiduautot, mille peale ta otsustas peatuda. Osaliselt juba teepervele jõudnud, hakkas sõiduauto temast  mööduma, kuid sõitis tagumise parempoolse rehvi ja veljega vastu patrullauto 104 USS vasakpoolset esimest küljetiiba ja esistanget. Nii Sepp kui teine juht peatusid, kuid teise auto juht sättis ennast siiski koheselt sündmuskohalt põgenema. Selle peale pidas Priidik Sepp mehe kinni ja teatas olukorrast häirekeskusesse. Kohale tulnud liikluspolitseinikud fikseerisid sõidukit juhtinud meesterahval lõpliku alkoholijoobe 0,93mg/l kohta, ehk 1,86 promillise joobe. Antud teelõigul, kus kinnipidamine toimus, liikus väga palju lapsi ja lapsevanemaid.